Vetëm me emër e mbiemër! Zbuloni tani se kush është patronazhisti juaj

Nëse jeni votues në Tiranë dhe ende nuk e dini kush është patronazhisti, tani mund t’a zbuloni shumë më lehtë vetëm me emër dhe mbiemër.

Databaza e bërë publike pak ditë më parë zbuloi skandalin e mbledhjes të të dhënave dhe “përgjimin” nga njerëz brenda PS.

Së fundmi është hapur një faqe me emrin “Patronazhisti im”, por ndryshe nga adresa e parë, duhet vetëm emri dhe mbiemri juaj dhe lehtësisht mund të zbuloni personin që kujdeset për ju dhe orientimin e votës suaj. /albeu.com/

 

 


Shtuar 19.04.2021 11:03