Vdes njeriu me fytyrë të deformuar që përqafoi Papa në 2013

Deformimi i Rivës ishte për shkak të një çrregullimi gjenetik të quajtur neurofibromatoza 1 (NF1), e quajtur historikisht sëmundja Von Recklinghausen, e karakterizuar nga rreziku i shtuar i zhvillimit jo kanceroz (beninj) dhe kanceroz (malinj) të tumoreve, si dhe ndryshmeve tjera fizike dhe neurologjike.


Shtuar 12.01.2024 13:44