Vdekja e dy elekricistëve në Roskovec, gjykata vendos detyrim paraqitje për drejtorin dhe inxhinierin e OST

Gjykata ka caktuar mësën e sigurisë “detyrim paraqitje” për drejtorin e OST në Gjirokastër, Andi Priftin dhe inxhinierin Ersild Lala.

Ata u arrestuar për veprën penale “shpërdorim detyre”, pas vdekjes së dy elekricistëve në Roskovev, ku ndërsa ata po punonin shtylla e tensionit të lartë u thye në mes.

Mësohet se akuza u ndryshua nga Prokuroria nga “shpërdorim detyre” në “shkelje të rregullave të mbrojtjes në punë”./albeu.com

Shtuar 18.06.2021 12:35