Ukraina sekuestron 42 vagona hekurudhore me vlerë 800 mijë paund që i përkasin Rusisë

Kievi ka sekuestruar dhjetëra vagonë hekurudhore që i përkasin Rusisë, dhe ato përmbanin pasuri me vlerë rreth 800,000 £.

Policia Kombëtare e Ukrainës tha: “Vagonët me mallra dhe vlera materiale hynë në territorin e Ukrainës edhe para fillimit të pushtimit të plotë të pushtuesve dhe në kohën e fillimit të luftës, ato ndodheshin në komuniteti kufitar. Për shkak të faktit se ato përmbanin substanca të rrezikshme që mund të shkaktonin një emergjencë, ata u larguan nga kufiri në një zonë me popullsi të rrallë”./albeu.com

Shtuar 2.07.2022 15:55