TIMS rikthehet në portin e Durrësit dhe në doganat e Tushemisht dhe Goricës

Sistemi TIMS në portin e Durrësit, doganat e Tushemishtit dhe Goricës ka filluar të funksionojë normalisht, pas një sulmi kibernetik nga Irani.

Në të dyja doganat ka nisur elektronikisht hedhja e të dhënave të pasagjerëve, ndërsa në doganën e Bllatës vijon regjistrimi manual.

Më herët u kthye në punë edhe sistemi TIMS në doganën e Qafë-Thanës.