Tensione në protestën e opozitës para Bashkisë së Tiranës, goditet me sende të forta një efektiv policie

Një efektiv policie, është lënduar si pasojë e tensioneve në protestën e opozitës para Bashkisë Tiranë.

Raportohet se efektivi është lënduar, pasi protestuesit e kanë goditur me shishe në sy.

Efektivi është ndihmuar nga kolegët, duke u larguar nga gardhi i vendosur mes protestuesve dhe godinës.