Tenderi për uniformat e policisë, Gjykata e Lartë çon çështjen për rigjykim

Gjykata e Apelit ka caktuar masën e sigurisë “arrest me burg” për 7 të dyshuarit për tenderin e uniformave dhe 1 tjetër në “arrest shtëpie”.

Ky vendim është prishur nga Gjykata e Lartë, e cila e ka kthyer çështjen për rigjykim.

Kujtojmë se për tenderin me  vlerë 28 milionë euro janë arrestuar me urdhër të SPAK disa zyrtarë të Ministrisë së Brendshme, mes tyre dhe Edlira Naqellari, ish-drejtoreshe e Prokurimeve Publike.


Shtuar 10.11.2021 09:51