Të rinjtë denoncojnë: Duhen 6 mijë euro për të marrë një vend pune

Drejtuesi politik i PD për Shkodrës, Helidon Bushati ka zhvilluar një takim me të rinj e studentë  nw kwtw qytet.

Bushati është njohur me shqetësimet e të rinjve, ndërkohë që një prej tyre ka denoncuar se për të hyrë mësues në sistemin arsimor duhet të paguash 5-6 mijë euro.

Ai tha se qeveria e PD do i ofrojë të rinjve mundësinë që talenti i tyre të vlerësohet në Shqipëri, e jo të ikin jashtë shtetit siç po vepron politika e sotme.

Po ashtu të rinjtë kanë pasur dhe shumë ankesa të tjera lidhur me mësimin online, sistemin shëndetësor e korrupsion.

 

 


Shtuar 20.03.2021 15:58