Të dehur mes shiut, të rinjtë britanik mbushin klubet (FOTO LAJM)

Të rinjtë britanikë nuk ka gjë që i mban larg festës. Edhe pse moti nuk ka qenë shumë i favorshëm për festë, të rinjtë në Angli kanë mbushur barët dhe klubet plotë.

Me çadra në duar ata kanë “luftuar” shiun që ka rënë, ndërkohë që pozojnë në rrugët e Londrës. Ndërkohë që disa të reja janë veshur me uniforma policie për t’i bërë sa më argësues festat.