“Tapë” në seancë? Kuvendi përjashton me 10 ditë Palokën e Leskaj

Kuvendi vendos përjashtimin për 10 ditë të deputetëve të PD-së Edi Paloka dhe Bujar Leskaj.

Vendimi erdhi pas përplasjes në seancën plenare mes tyre dhe kryeministrit Edi Rama.

Sekretariatit për Procedurat, Votimet dhe Etikës, për Vlerësimin vendosi të pranojë propozimin e 7 deputetëve të PS-së.


Shtuar 11.11.2022 11:19