Supermbesa e Berishës i rikthehet lookut të vjetër, lë pas kohën e “pazakontë” (FOTO LAJM)

Ajo është një natyre rebele, që gjithmonë thotë atë që do, pa u penguar nga askush.

Eshtë pikërisht Dasara Malltezi, e njohur ndryshe si Supermbesa e ish-kryeministrit Sali Berisha.

Ajo përbën gjithmonë interes për ndjekësit dhe kështu është edhe një ndër emrat e lakuar shpesh në media.

Ndryshe nga disa kohë më parë, kohët e fundit mbesa e Berishës nuk ka qenë aktive në Instagram dhe vetëm së fundmi ka publikuar disa fotografi ku duket se i është rikthyer lookut të vjetër, si një vajzë e bukur dhe e ëmbël. Gjithsesi Dasarës i shkojnë të gjitha gjërat që bën me lookun, edhe kur eksperimenton.

Shtuar 21.03.2021 11:03