Sot në burg, foto e rrallë e politikanit shqiptar 34 vite më parë (FOTO LAJM)

Bëhet fjalë për ish-ministrin e Brendshëm, Saimir Tahiri. Në këtë foto Tahiri ndodhet 34 vite më parë, ku ka dashur të krahasoj veten dhe të tregojë ngjashmërinë më djalin e tij, Dirit.

Përveç Drinit, Tahiri është bërë baba për herë të dytë në 2019.

Kujtojmë se Apeli i GJKKO, vendosi 5 vite heqje lirie për ish-ministrin e Brendshëm, por për shkak të gjykimit të shkurtuar do të vuaj 3.4 vite burg. Në një shpjegim të gjatë 280 faqesh Gjykata ka sqaruar se pse u vendos që Tahiri të burgosje.

Gjykata ka arsyetur se përgjimet e personave që flasin për Saimir Tahiri, janë prova pasi bashkëbisedimet e tyre janë të sinqerta pasi nuk kane dijeni që ata janë duke u përgjuar.

Ndër të tjera thuhet se nuk është e vërtetë që grupi Habilaj ka nisur aktivitetin kur Saimir Tahiri u bë ministër, por ky fakt u krijoi atyre lehtësira./albeu.com