Soreca: Përgëzime Shqipërisë për luftën kundër krimit ndërkufitar, trafikimit dhe migracionit

Ambasadori i BE-së në Shqipëri, Luigi Soreca, përmes një postimi në Tëitter shkruan se është kënaqësi të shohësh bashkëpunimin solid midis Shqipërisë, agjencive të BE-së dhe shteteve anëtare të BE-së përmes FRONTEX.

Më tej ai përgëzon Shqipërinë për luftën ndaj krimit ndërkufitar, trafikimit dhe migracionit të paligjshëm.

Kënaqësi të shohësh bashkëpunimin solid midis Shqipërisë, agjencive të BE-së dhe shteteve anëtare të BE-së përmes FRONTEX. Përgëzime Shqipërisë për përkushtimin e madh në luftën kundër krimit ndërkufitar, trafikimit dhe migracionit të paligjshëm.

Evropa është këtu për të përballuar së bashku sfidat e përbashkëta”, shkruan Soreca./albeu.com


Shtuar 26.05.2021 22:15