SONDAZH/ Beteja për Këlcyrën, kush e fiton bashkinë?

AlbEu ka hapur sondazhin për 61 bashkitë e vendit duke vënë përballë kandidatët sipas regjistrimit që ka bërë KQZ.

Jepni pëlqimin tuaj: Kush fiton në Këlcyrë?

Bashkia Këlcyrë

Arjan Kasaj (Bashkë Fitojmë) (67%, 583 Vota)
Klement Ndoni (PS) (27%, 235 Vota)
Adriatik Spahiu (PD) (6%, 54 Vota)

Votues: 872

Loading ... Loading ...

Në këtë sondazh do të kenë mundësi që lexuesit të japin pëlqimin e tyre për kandidatin e preferuar.

FUTU KËTU TE FAQJA KRYESORE E SONDAZHIT

Secili prej lexuesve do të ketë mundësi të votojë vetëm një herë në sondazh gjatë një jave.

Sondazhi do të mbyllet në fund të javës dhe rezultatet do të bëhen publike të dielën, për t’u rihapur sërish të henën e javës pasardhëse. /Albeu.com/