Skandali me publikimin e listave të rrogave të qytetarëve, Prokuroria nis hetimet

Prokuroria e Tiranës ka nisur hetim pas publikimit së të dhënave dhe listës së rrogave të qytetarëve shqiptarë të sektorin publik dhe provat.

Hetimet kanë nisur pas shqetësimeve  që kanë mbërritur lidhur me këtë skandal, ku pagat mujore të zyrtarëve dhe qytetarëve janë bërë publike

Do të kërkohet me shkresë zyrtare në  Tatime dhe ISKSH, verifikimi i daljes se të dhënave personale dhe rrogave mujore.

Mësohet se verifikimi ka nisur pasi një grup qytetaresh i janë drejtuar me ankesë Prokurorisë së Tiranës./albeu.com


Shtuar 22.12.2021 11:18