SKANDAL/ Po shpërndante mallra nga rezervat e shtetit, Alizoti bllokon furgonin (VIDEO)

Një furgon mallrash i bashkisë së Beratit është ndaluar nga drejtuesi politik i Beratit Tomor Alizoti.

Alizoti ka njoftuar policine dhe po e mban furgonin te rrethuar që sipas tij po shpërndaheshin nga Partia Socialiste.

Ndërkohë, Furgoni eshte ndaluar perpara Zyrave te drejtorise vendore te asimit ku edhe do shkarkoheshin pakot e ndihmave.


Shtuar 19.04.2021 21:22