Si të çlironi sinusin në vetëm 4 minuta, mënyrë e thjeshtë për të marrë frymë normalisht (VIDEO)

Kushdo që ka probleme me sinuset e di shumë mirë se sa rraskapitës mund të jetë për trupin.

Dhe kur i shtohet ardhja e pranverës dhe fillimi i sezonit të alergjive , situata bëhet edhe më e rëndë.

Shumica e njerëzve që kanë një problem kronik të sinusit kanë një nga metodat e “provuara” të trajtimit.

Një nga mënyrat për të marrë përsëri frymë normalisht është masazhi i sinusit i promovuar nga Dr. Alan Mendel.

Ai këshillon që këtë masazh ta bëni, nëse është e nevojshme, disa herë në ditë dhe se është shumë e rëndësishme që gjatë masazhit të mos ushtroni shumë presion, por vetëm sa të doni.

Nuk ju kushton asgjë të provoni dhe njerëzit në komente të shumta theksojnë se kjo metodë i ndihmoi të lirojnë të paktën pak sinuset.

Shikoni videon e Menedel me udhëzimet për masazh:

Shtuar 24.03.2022 21:49

Tags: