Shqiptarët nuk zënë mend, si u kap kokaina në kontejnerat e bananeve

Kokaina në kontejnierët e bananeve tashmë është kthyer në një histori të përsëritur.

Një punonjës i firmës Masabi Fruits në Kombinat është i pari i shoqëruar për rreth 200 kg kokainë të gjetura në konteinerin në Durrës.

Punonjësi shkoi për të tërhequr konteinerin e për të kryer veprimet.

 Ndërkohë Policia pritet të ndalojë drejtuesit e firmës Masabi Fruits me qendër në Kombinat ku pritej të zbarkonte dhe konteineri.


Shtuar 10.04.2021 16:35