“Shkuam në hotel, ajo vajza ka pasur mikrofona në trup”, mesazhet e fundit të Vali Corleones para se të arrestohej (VIDEO)

Vali Carleone në mesazhet siç duket e kishte nuhatur që Policia e Kosovës është duke e përcjellur atë, para se të arrestohej.


Policia e Kosovës e ka arrestuar atë për posedim të armëve pa leje dhe të narkotikëve, por Vali thotë një vajzë i bëri kurth atij, por të cilës nuk ia përmend emrin.

“E kuptova se ajo vajza, pastaj në fund, doli patriote ku ka luajt me disa elemente që ka pas mikrofona nëpër trup e ku me ka thanë të du shumë, por jo s***”, thotë Vali në këtë audio incizim.

Sipas tij, më vonë ajo i ka treguar se nga kush vinë ato!

“Por, nëse unë bojsha s*** me të, ku unë e kam refuzu në fund tuj dashtë me bo seks se ajo tranohet pas meje, i bije se ma kanë qit mue kinse dhunim edhe mua mem turpëru para popullit dhe burg plus të parën”, thotë ai.

Sipas tij këtë e ka bërë shteti i Kosovës dhe Policia e Kosovës.


Shtuar 23.04.2021 21:27