SHIFRAT/ Euro 2020 mbolli spektakël dhe Covid

Kampionati Europian kwtw verw ka shwrbyer si vatwr e madhe infeksioni ndaj Covid 19.

Vetwm natwn e finales sw madhe, nga 67 mijw spektator, bwhet fjalw se mund tw jenw infektuar me virusin vdekjeprurws mbi 5 mijw vetw.

Kjo shifwr wshtw mjaft e lartw krahasuar me numrin e pjesmarrwsve dhe ekspertwt britanik, tw cilwt kanw nxjerrw edhe kwto tw dhwna, thonw se kjo ka ndodhur pwr shkak tw moskontrollit tw vetvetes nga ana e qytetarwve, pasi kjo ishte njw ndeshje qw vjen njw herw nw jetw./albeu.com


Shtuar 21.08.2021 16:24

Tags: