Shenjat e para që tregojnë se marrëdhënia juaj nuk po funksionon

Ndonjëherë shenjat se diçka nuk po funksionon në marrëdhënien tuaj janë shumë delikate. Shihni se çfarë thonë ekspertët se duhet t’i kushtoni vëmendje

1. Më pak aktivitet seksual

Seksi nuk është thelbi, por është ende një pjesë e rëndësishme e çdo marrëdhënieje. Nëse ju dhe partneri juaj jeni më pak (ose aspak) seksualisht aktivë, kjo është një shenjë e madhe paralajmëruese.

2. Kaloni më pak kohë së bashku

Puna, familja, punët e përditshme dhe detyrimet e tjera mund të na marrin shumë kohë. Megjithatë, është thelbësore që ju dhe partneri juaj të gjeni kohë vetëm për ju të dy, pasi kjo është mënyra e vetme për të lidhur dhe ruajtur marrëdhënien tuaj.

3. Më pak komunikim

Nëse preferoni të telefononi një mik sesa partnerin tuaj për të folur për një problem në punë ose për një libër të mrekullueshëm që sapo keni lexuar, po humbisni një nga pjesët më të rëndësishme të një marrëdhënieje. Pasi komunikimi vdes, është shumë e vështirë ta ringjallësh atë.

4. Më shumë debate

A e vini re se çdo mosmarrëveshje e vogël në marrëdhënien tuaj kthehet në një grindje të madhe? Në këtë mënyrë, dy njerëz në një marrëdhënie largohen dhe punojnë kundër njëri-tjetrit, në vend që të punojnë si ekip.

5. Më pak shenja dashurie

Më pak mbajtje dore, më pak përqafime, puthje… E gjithë kjo mund të jetë një shenjë se ju jeni larguar dhe ndoshta se ndjenjat tuaja janë ftohur. Kur nuk doni t’i thoni më “të dua” partnerit tuaj, ose nëse “të dua” është mekanike, është koha të largoheni.

Nëse identifikoheni me një nga këto shenja, është koha për të gjetur mënyra se si ju dhe partneri juaj mund të lidheni sërish. Përndryshe, mund të ftoheni deri në atë pikë sa të ndaheni.


Shtuar 23.05.2023 22:38