Samiti i BE-BP, 6 dhjetori pushim për shkollat dhe administratën në Tiranë

Gjashtë dhjetori pritet që të shpallet ditë pushimi për shkollat dhe administratën në Tiranë. Vendimi pritet që të merret ditën e nesërme dhe shkak është mbajtja e Samitit BE-Ballkani Perëndimor në kryeqytet.

Gjithashtu janë marrë masa edhe për kufizim të lëvizjes së automjeteve duke qenë se një pjesë e mirë e akseve në kryeqytet do të jenë të bllokuara për shkak të perimetrit të sigurisë.

Po në këtë datë, Sali Berisha dhe deputetë të PD kanë paralajmëruar protestën e radhës kundër qeverisë, për t’i dëshmuar përfaqësuesve ndërkombëtarë problemet me të cilat përballët vendi jonë.

Policia e ka refuzuar lejen e kërkuar nga demokratët për protestë, ndërkohë që Bashkia e Tiranës i ka propozuar atyre që tubimin ta zhvillojnë në sheshin “Skënderbej” dhe jo në bulevardin “Dëshmorët e Kombit”, përballë kryeministrisë.