Rusia tërheq trupat nga Ishulli i Gjarpërinjve

Ministria ruse e Mbrojtjes thotë se ka tërhequr forcat e saj nga ishulli i gjarpërinjve.

Ai i cili mori një fokus në ditët e para të luftës, kur një grup i vogël ushtarësh ukrainas që mbronin ishullin u dëgjuan në regjistrimet audio duke i thënë një luftanijeje ruse të “shkonte në ferr”.

“Si një gjest i vullnetit të mirë, trupat ruse kanë përfunduar sot kryerjen e detyrave në ishullin e gjarpërinjve dhe kanë tërhequr garnizonin e vendosur atje,” tha ministria.