Rruga në Tiranë që iu rrezikon çdo mbrëmje jetën shoferëve (VIDEO)

Këto barriera plastike shërbejnë për ndarjen mes dy korsive të rrugës, para hyrjes në nenkalimet, tek ish-ëheshi Shqiponja.

Me investimin infrastrukturor të kryer sëfundmi, këto nënkalime ndajnë në disa drejtime fluksin e automjeteve që hyjnë në kryeqytet, përmes autostradës Durrës-Tiranë.

Por levizja në këtë segment gjate orëve të natës është e vështirë për drejtuesit e mjeteve.

Ngjyra e barrierave ndarëse të korsive dhe mungesa e elementëve fosforeshentë në to, i bëjnë ato tërësisht të padukshme.

Për më tepër, ndiqni kronikën e ABC më poshtë:


Shtuar 2.01.2022 21:39