Rrezikoi jetën mes dallgëve! Mrekulli në plazhin e Spillesë, vrojtuesi shpëton i vetëm nënë e bijë (FOTO LAJM)

Një shpëtim heroik ka ndodhur ditën e sotme në bredetin e Spillesë, ku një vrojtues plazhi ka nxjerrë nga dallgët, nënë e bijë që po rrezikonin të mbyteshin nga deti i trazuar.

Vrojtuesi, shtetasi Idajet Roçi, ka hyrë në detin e trazuar të Spillesë ku po kërkonin ndihmë për jetën, nënë e bijë.

Sipas federatës së vrojtuesve, ai ka arritur të nxjerrë në breg me sukses nënë e bijë, por gjatë shpëtimit ka pirë shumë ujë, duke rrezikuar jetën e tij.

Mësohet se në këto momente, Roçi është në qëndrën spitalore ku po merr mjekim por cilësohet se është jashtë rrezikut për jetën.

STATUSI NGA FEDERATA

Misioni yne eshte te shpetojme jete! Vrojtuesi i Plazhit IDAJET ROÇI, ka bere nje shpetim heroik duke rrezikuar jeten e tij. Nene e bir kane qene duke u mbytur ne det kur jane pikasur nga Idajeti. Ai ka nderhyre menjehere per t’i shpetuar, duke nxjerre ne breg me pare nenen dhe me pas te birin.

Deti ka qene i trazuar sot ne plazhin e Spillese dhe Misioni yne eshte te shpetojme jete! Vrojtuesi i Plazhit IDAJET ROÇI, ka bere nje shpetim heroik duke rrezikuar jeten e tij. Nene e bir kane qene duke u mbytur ne det kur jane pikasur nga Idajeti.

Ai ka nderhyre menjehere per t’i shpetuar, duke nxjerre ne breg me pare nenen dhe me pas te birin. Deti ka qene i trazuar sot ne plazhin e Spillese dhe ne lufte me dallget Idajeti ka pire uje dhe ka shfaqur probleme shendetesore. Ai eshte transportuar menjehere ne spital dhe eshte nen kujdesin e mjekeve. Forca Idajet, te gjithe Vrojtuesit sot krenohen me emrin tend.

FREKUENTONI PLAZHET ME VROJTUES!

VROJTUESIT E PLAZHIT SHPETOJNE JETE! lufte me dallget Idajeti ka pire uje dhe ka shfaqur probleme shendetesore.

Ai eshte transportuar menjehere ne spital dhe eshte nen kujdesin e mjekeve. Forca Idajet , te gjithe Vrojtuesit sot krenohen me emrin tend.

FREKUENTONI PLAZHET ME VROJTUES!

VROJTUESIT E PLAZHIT SHPETOJNE JETE! /albeu.com/

 


Shtuar 19.08.2021 16:58