“Rithemelimi” kallëzon kreun e gjykatës së Tiranës, për çfarë e akuzon

Komisioni i Rithemelimit ka bërë ditën e sotme një kallëzim penal për kreun e gjykatës së Tiranës, Flamur Kapllanaj dhe kancelarin Donald Xhelili

“Rithemelimi” i akuzon ata për shpërdorim detyre, me arsyetimin se nuk u është dhënë vendimi i zbardhur i Blerina Muçës për të bërë palë Alibeajn.

Në vijim të qendrimit te bere publik nepermjet deklarates se ditës se diel, dhe ne mungese te reagimit ligjor dhe institucional nga Gjykata e Rrethit Gjyqesor Tirane, Partia Demokratike e Shqiperise ka paraqitur sot kallëzim penal ndaj kryetarit dhe kancelarit te gjykates se Tiranes, te cilet ne menyre te qellimshme ende nuk i komunikojne zyrtarisht Partise Demokratike vendimet gjyqesore te cilat cenojne interesa te ligjshem te saj.
Partia Demokratike ben thirrje per organet ligjzbatuese qe te hetojne dhe vene para pergjegjesise ligjore kedo i cili me veprime te paligjshme tenton te ndikoje proceset ligjore ne shqyrtim nga gjykatat, pavaresisht pozicionit qe mban!/albeu.com