“Rama ik, Rama ik”, kryeministrin nuk e lënë rehat as në mes të Tiranës: Ja, po ju prisja!(VIDEO)

Kryeministri Edi Rama në këto momente po mban një takim në qendër të Tiranës me gratë socialiste.

Ashtu si në cdo takim Rama është ndërprerë nga qytetarët të cilët brohorasin “Rama ik.

Qytetarët: Rama ik, Rama ik!

Rama: Ja doli e prisja. Është ‘Koncerti i 1936’  që vazhdon nuk ka mundësi si të vazhdojë.

Partia Demokratike sot natyrisht ka më shumë makina në dispozicion dhe më shumë burime në dispozicion, por është makina e atij agarit të rënë nga vaksi i cili donte të prishte konceptin dhe që i dukej pianoja si koncept ‘Rama ik thotë ai’.”


Shtuar 16.04.2021 12:11