Qytetarët marrin “hak” ndaj patronazhistëve: U nxjerrin emrat në shtyllë! (FOTO LAJM)

Skandali i patronazhistëve dhe marrja e të dhënave private  të qytetarëve shkaktoi zhurmë dhe reagim të fortë publik.

Pas zbulimit të të dhënave dhe emrave, qytetarët në Tiranë në zonën e Astirit janë hakmarrë ndaj patronazhistëve.

Sic mund t’a shihni në fotot në fund të lajmit, qytetarët kanë ngjitur nëpër shtylla, mure, hyrje pallatesh dhe në përgjithësi çdo vend publik, letra me emrat dhe mbiemrat e patronazhistëve. /albeu.com/

 


Shtuar 19.04.2021 08:53