“Prindi 1” dhe “prindi 2”, reagon Bashkia Tiranë: Lajm i pavërtetë!

Bashkia Tiranë ka reaguar pas qarkullimit të një formulari të kopshteve ku “amësia” dhe “atësia” janë zëvendësuar me termat “Prindi 1” dhe “Prindi 2”.

Në reagim Bashkia ka përgënjeshtruar lajmin dhe ka publikuar formularët e saktë që përdoren, me logo.

“Formularët që përdoren nga Bashkia e Tiranës janë vetëm këto në foto dhe shoqërohen me logon zyrtare të Bashkisë së Tiranës.”, njofton Bashkia./albeu.com


Shtuar 28.10.2021 12:20

Tags: