Pretendoi se gjeti kurën anti-Covid, Prokuroria mbyll hetimet për vëllain e ish-deputetit të PD-së

Hetimet për mjekun popullor Frederik Frrokaj, janë mbyllur nga ana e Prokurorisë. Vëllai i ish-deputetit të PD-së, pretendonte se kishte zbuluar ilaçin kundër Covid-19.

Ai reklamonte ilaçin e palicensuar në rrjetin sociale Facebook. Frrokaj, shiste një flakon preparat 20 mijë lekë. Ai pretendonte se ishte mjek mirëpo nuk ishte i liçensuar si i tillë.

Frederik dhe Henri Frrokaj përzienin acid klorhidrik me ujë dhe u bënin thirrje qytetarëve që t’i blenin për të kuruar koronaviruësin.


Shtuar 19.07.2021 12:57