Presidentin Biden e zë gjumi në Samitin e Klimës (VIDEO)

Presidentin e Shteteve të Bashkuara të Amerikës e zë gjumi gjatë fjalimeve hapëse të Samitit të Klimës COP26.

Joe Biden u kap në kamera duke mbledhur krahët dhe gradualisht dukej se po dremite ndërsa konferenca filloi të hënën pasdite.

Sytë e Bidenit fillimisht u mbyllën vetëm për disa sekoda herën e parë, megjithatë, ata nuk u hapën aq shpejt herën e dytë kur u mbyllën.

Në një situatë të tillë, një nga anëtarët e stafit iu afrua dhe e zgjoi. Më pas ai duartotiki fjalimet.

Presidenti Joe Biden shkoi në konferencën e Kombeve të Bashkuara për klimën të hënën, i mbështetur nga një kornizë e re legjislative që, nëse miratohet, do të ishte veprimi më i madh i ndërmarrë ndonjëherë nga Shtetet e Bashkuara për të adresuar ndryshimet klimatike./albeu.com


Shtuar 1.11.2021 16:36