Populli foli/ Sa vota siguruan PS, PD dhe LSI në secilin qark në vend?

Ditën e djeshme Shqipëria zhvilloi zgjedhjet parlamentare, ku partitë e mëdha garuan për të rrëmbyer votat e qytetarëve, në mënyrë që të jenë në pushtet për katër vitet e ardhshme.

Fill pas mbylljes së votimit dhe dërgimit të kutive në godinat e numërimit, votat nëpër qarqe kanë ndryshuar vazhdimisht.

Por sa vota kanë rrëmbyer PS, PD dhe LSI në secilin qark deri në orën 06:30?

Albeu.com jua sjell më poshtë:

Qarku Vlorë

PS- 15055 vota

PD-  8493 vota

LSI- 1645 vota

 

Qarku Gjirokastër

PS- 9422 vota

PD- 4966 vota

LSI- 2299 vota

 

Qarku Fier

PS- 18386 vota

PD- 13221 vota

LSI- 2160 vota

 

Qarku Berat

PS- 8860 vota

PD- 5204 vota

LSI- 2079 vota

 

Qarku Korçë

PS- 11466 vota

PD- 9471 vota

LSI- 2027 vota

 

Qarku Elbasan

PS- 21444 vota

PD- 14391 vota

LSI- 1607 vota

 

Qarku Tiranë

PS- 28662 vota

PD- 20238 vota

LSI- 3434 vota

 

Qarku Shkodër

PS – 5040 vota

PD – 7079 vota

LSI – 1746 vota

 

Qarku Kukës

PS – 4870 vota

PD – 8486 vota

LSI – 16 vota

 

Qarku Lezhë

PS – 5322 vota

PD – 5983 vota

LSI – 1043 vota

 

Qarku Dibër

PS – 7895 vota

PD – 7077 vota

LSI – 1326 vota

 

Qarku Durrës

PS – 5360 vota

PD – 3495 vota

LSI – 674 vota

/albeu.com/

 


Shtuar 26.04.2021 06:42