“Po rikostruktohen kabinat”, OSHEE njofton zonat e Tiranës dhe ora ku nuk do të ketë energji 4 ditët në vijim

OSHEE ka njoftuar se disa zona në Tiranë nuk do të kenë energji 4 ditët në vijim, nga 17-20 korrik.

Njoftimi:

Pershendetje/Njoftim për abonentët #Tiranë

Stakim,  17-20 korrik

Në vijim të investimit për rikonstruksionin e kabinave, në datat  17-20 korrik, do të kryhen punime në disa kabina në Tirane.

Më poshtë oraret përkatëse të kufizimit dhe zonat e prekura

17 korrik

09:00-15:00

Pa energji pjesërisht: zona pranë Ish Tregut Elektrik ,rruga “Petro Nini Luarasi” ,rruga “Zonja Curre” dhe Pallati Dola

14:00-18:00

Pa energji pjesërisht: Ura e Limufit në drejtim të rrugës së “Rinasit”

18 korrik

10:00-14:00

Pa energji pjesërisht: Bruk, Bërxull , Fushë Prezë dhe një pjesë e Niklës, rruga e “Rinasit” deri te SGS

19 korrik

09:00-15:00

Pa energji pjesërisht: Laknas

20 korrik

09:00-15:00

Pa energji pjesërisht: rruga Kamez-Valias, Kasall

Shtuar 16.07.2021 14:06

Tags: