Po lahej me komardare dhe shkon në thellësi, shpëtohet nga mbytja fëmija në Velipojë

Policia Kufitare e Shkodrës, ka shpëtuar nga mbytja një fëmijë, i cili po lahej në ujërat e detit Adriatik, në plazhin e Velipojës.

Fëmija po lahej në det me komordare, dhe prindërit ishin në çadër, por pas rreth 40 minutash, ato kanë parë fëmijën shumë metra larg, në thellësi të detit.

Më pas është njoftuar Policia e Kufirit, të cilët kanë mbërritur menjëherë dhe kanë sjellë në breg vogëlushin.


Shtuar 24.07.2021 16:52