Plagosi 5 persona në Xhami, ky është momenti i arrestimit të autorit (VIDEO)

Këto janë pamjet e arrestimit të Rudolf Nikollaj, autorit të plagosjes së 5 besimtarëve mesditën e sotme në ambientet e Xhamisë ‘Dine Hoxha’ në Rrugën e Kavajës.

Pasi plagosi 5 besimtarët që ishin duke u falur në xhami, Nikolla është neutralizuar nga besimtarët e tjerë që ndodheshin aty.

Këto janë momentet kur besimtarët e mbajnë të bllokuar deri sa vjen policia.

Nuk mungojnë dhe reagimet e besimtarëve, të cilët e godasin 34-vjeçarin Rudolf Nikolla.


Shtuar 19.04.2021 16:38