Përfundon procesi i numërimit në Fushë Arrëz, del rezultati final

Ka përfunduar procesi i numërimit të votave në Fushë Arrëz.

Rezultatet nxjerrin partinë demokratike me më së shumti vota e ndjekur nga PS, LSI dhe në fund Partia Social Demokrate.

PD 1632 vota
PS 1379 vota
LSI 435 Vota
PSD 476 Vota

Më herët ka përfunduar procesi i numërimit në bashkinë minoritare të Pustecit, në bashkinë e Himarës dhe të Këlcyrës.

Shtuar 26.04.2021 09:04