Përfundon numërimi në Shijak! Partia Socialiste del forcë e parë

Ka përfunduar procesi i numërimit në Bashkinë e Shijakut. Në KZAZ me numër 25 të këtij qyteti, janë numëruar 54 kuti.

Nga rezultatet paraprake fituese në këtë bashki ka dalë Partia Socialiste me 7.985 vota, e ndjekur nga Partia Demokratike me 5.849 dhe Lëvizja Socialiste për Integrim 841.

Rezultatet paraprake në KZAZ me numër 25, në Bashkinë Shijak:

PS 7985

PD 5849

LSI 841

Shtuar 27.04.2021 08:48