Përfundon numërimi i votave në Paskuqan, rezultatet për partitë kryesore

Procesi i numërimit të votave në Paskuqan është mbyllur. Sipas të dhënave të KQZ-së në 42 kutitë e Paskuqanit janë hedhur 18 062 vota, nga të cilat 8 835 i ka marrë PD, 6 663 vota i ka marrë PS (37.39%), ndërsa LSI ka marrë 1 089 vota.

Ndërkohë, vijon numërimi në bashkinë Kamëz dhe bashkitë e tjera të qarkut Tiranë./albeu.com


Shtuar 27.04.2021 01:38