“Për punë të denjë dhe të ardhme të sigurt” Rama prezanton portalin e punësimit

Kryeministri Edi Rama përmes një postimi në Facebook, ka njoftuar hapjen e poertalit të punësimit.

Shefi i qeverisë shkruan se “Portalin Kombëtar të Punësimit” do të jetë pika e takimit mes punëkërkuesit dhe punëdhënësit.

“MIRËMËNGJES

dhe me risinë tjetër digjitale, Portalin Kombëtar të Punësimit, vendtakimi mes punëkërkuesve dhe punëdhënësve, ju uroj një ditë të mbarë

***për punë të denjë dhe të ardhme të sigurtë, kliko në http://ëëë.puna.gov.al/” shkruan Rama./albeu.com


Shtuar 23.06.2021 08:36