Pedagogët dalin në protestë, kërkojnë të përfitojnë rritje page nga qeveria, çfarë paralajmërojnë?

 

Paraditen e sotme stafi i Fukaltetit të Shkencave të Natyrës në Tiranë kanë dalë në protestë para ndërtesës së këtij universiteti ku kërkojnë rritjen e pagës së tyre.

Protesta ka nisur në orën 10:00 dhe pritet të sgjasë rreth një orë.

Pedagogët kanë paralajmëuar një bojkot të vitit të ri akademik nëse nuk ndërmerret asnjë masë për rritjen e rrogës pasi një gjë e tillë nuk ndodh nga viti 2004./albeu.com