PD vendos datën e mbledhjes së Kuvendin Kombëtar, zbardhen tri pikat

Kryesia e PD-së vendosi që të mbledhë Kuvendin Kombëtar ditën e shtunë, datë 17 Korrik 2021, ora 11:00.

Rendi i ditës së mbledhjes së Kuvendit Kombëtar, është si më poshtë:

1. Informimi i Kuvendit Kombëtar të Partisë mbi analizën e masakrës zgjedhore të 25 Prillit 2021 dhe përcaktimi i linjave kryesore të strategjisë politike  të Partisë Demokratike, në rolin dhe përgjegjësinë e saj në mbrojtjen e demokracisë, të drejtave themelore të njeriut dhe rikthimit të legjitimitetit të institucioneve demokratike.

1. Vlerësimi i mundësisë për ndryshime në Statutin e Partisë Demokratike të Shqipërisë, në funksion të rritjes së eficencës së organeve të partisë apo demokratizimin e mëtejshëm të mënyrës së funksionimit të strukturave të Partisë.

3. Zgjedhja e Këshillit Kombëtar të Partisë Demokratike./albeu.com

Shtuar 18.06.2021 10:46