PD apo PS? Si u ndanë këto votat në këto 20 bashki në vend

Në 18:30 ditës së sotme përfundoi numërimi i votave në bashkinë e Lushnjes ku fituese u shpall PS.

Rezultati është vetëm për bashkinë pa njësitë administrative. Gjithashtu edhe në Roskovec dhe Delvinë ka fituar PS.

Nga 20 bashki në total, 4 i kanë besuar PD-së dhe 16 PS-së.

Bashkia Lushnje
PS-9747 vota
PD-7705 vota
LSI-816 vota
PLDSH-182 vota

Bashkia Roskovec
PS-6276 vota
PD-4944 vota
LSI-510 vota

Bashkia Delvinë
PS-2631 vota
PD-1693 vota
LSI-547 vota

Rezultati në bashkitë që është mbyllur votimi:

 1. Këlcyra: PS- 1750 vota, PD-AN-1070 vota dhe LS-509 vota
 2. Memaliaj: PS-3271 vota, PD-AN-1404 vota dhe LSI 100 vota
 3. Përmet: PS- 3648 vota, PD-AN-2024 vota dhe LSI 582vota.
 4. Himare: PS-3447 vota, PD-AN- 1854 vota dhe LSI-341vota.
 5. Pustec: PS-867 vota, PD-AN-473 vota dhe LSI-168 vota.
 6. Poliçan: PS-3871 vota. PD-AN- 1045 vota dhe LSI 864 vota.
 7. Kolonja: PS- 3666 vota, PD-AN- 2299 vota, LSI 763 vota dhe PSD 68 vota.
 8. PS- 1154 vota, PD-AN- 901 dhe LSI 201 vota.
 9. Has: PD-AN- 4576 vota, PS- 2735 vota
 10. Tropojë: PD-AN- 6443 vota, PS- 3094 vota.
 11. Skrapar: PS: 3 547 vota, LSI-2 174 vota, dhe PD- 776 vota.
 12. Klos: PD-AN- 3738 vota, PS- 3702 vota dhe LSI-171 vota.
 13. Mirditë: PD –AN- 5915 vota, PS-4864 vota dhe LSI- 1143 vota.
 14. Dropull: PS- 1531 vota, PD-AN- 592 vota dhe LSI 599 vota.
 15. Cerrik: PS- 8347 vota, PD-AN- 4227 vota dhe LSI-1205 vota.
 16. Belsh: PS- 5552 vota, PD-AN- 3946 dhe LSI 145 vota.
 17. Librazhdi: PS-9952 vota, PD-AN- 5181 vota dhe LSI 790 vota.
 18. Lushnje: PS-9747 vota, PD-7705 vota, LSI-816 vota, PLDSH-182 vota
 19. Roskovec: PS-6276 vota, PD-4944 vota, LSI-510 vota
 20. Delvinë: PS-2631 vota, PD-1693 vota, LSI-547 vota /albeu.com/

Shtuar 26.04.2021 19:46