Parlamenti i kaloi para në llogari, Berisha i refuzon: Tërhiqni mbrapsht!

Ish-kryeministri Sali Berisha ka reaguar ka reaguar pasi Parlamenti i ka kaluar në llogarinë e tij bankare, para.

Në reagim, Berisha e ka pranuar se i kanë klaur në llogari dieta për muajin shkurt, por i ka kërkuar Parlamentit tài terheqë mbrapsht dhe se nuk do të pranojë asnjë të tillë deri në përfundim të mandatit të deputetit.

Reagimi i Berishës:

Njoftim!
Sot nga mediat mesova se ne llogarine time bankare parlamenti ka derdhur per muajin shkurt dieta per mua si dhe per 93 deputete te tjere shumen prej 75250 leke dieta.
Lidhur me sa me siper deklaroj sa vijon:
1-Une nuk kam patur asnje dijeni per keto dieta.
2- I kerkoj parlamentit ti terheqi ato nga llogaria ime bankare ku i ka derdhur.
3-Une jam deputet i Qarkut te Tiranes dhe si tille nuk do pranoj asnje diete deri ne fund te mandatit.
Levizjet e mia jashte Qarkut te Tirane do ti perballoje me te ardhurat e mia. sb


Shtuar 18.04.2022 16:21