Numërohet kutia e parë në Selenicë, si u ndanë votat?

Është numëruar kutia e parë në Selenicë. Mësohet se kutia e parë është numëruar në fshatin Karburanë të Selenicës.

PS rezulton të ketë marrë 120 vota, PD 67 vota dhe LSI 53.

 

Shtuar 26.04.2021 12:04