Numërohen mbi 38% të votave! PS forcë e parë në 9 qarqe, PD në 3 (FOTO LAJM)

Procesi i numërimit ka vijuar me ritme të kënaqshme, kur deri më tani janë numëruar mbi 38% e votave, ku PS është në avantazh, PD në rritje e ndërsa LSI në rënie drastike! Surpriza është dorëheqja e Tom Doshit.

PS deri më tani kreyeson në 9 qarqe, ndërsa PD në 3 qarqe.

Më poshtë keni grafikun e e qarqeve me blu të PD-së  dhe rozë të PS-së.

 

Ai ka zgjedhur që të japë dorëheqjen nga mandati i deputet, duke thënë se kjo dorëheqje është e parevokueshme, pa dhënë asnjë argument, në një kohë kur partia e tij, PSD është forcë e tretë deri më tani në Shkodër.

Surpriza është dorëheqja e Tom Doshit. Ai ka zgjedhur që të japë dorëheqjen nga mandati i deputet, duke thënë se kjo dorëheqje është e parevokueshme, pa dhënë asnjë argument, në një kohë kur partia e tij, PSD është forcë e tretë deri më tani në Shkodër.

Shtuar 26.04.2021 13:06