Nuk kanë fund fotografimet e votave, kapet një tjetër person, nxirret jashtë dhe pezullohet votimi

Pezullohet procesi në qendrën e votimit 4498 në Vlorë.

Kapet një tjetër votues duke fotografuar votën në qendrën e votimit. Menjëherë është lajmëruar policia dhe ai është nxjerrë jashtë.

Më parë një tjetër person pranë shkollës industriale është fotografuar, ndërkohë janë kapur deri më tani mb i 6 persona që kanë fotografuar.


Shtuar 25.04.2021 14:23