Nuk e besoj dot që Dritani nuk është më/ Rama mesazh ngushëllimi për vdekjen e sipërmarrësit Mezini

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama ka shprehur ngushëllimet për ndarjen nga jeta të sipërmarrësit Dritan Mezini.

“Nuk e besoj dot që Dritan Mezini nuk është më sot, teksa dje pasdite ishte me ne në tryezën e Këshillit Ekonomik Kombëtar. Nuk e njihja personalisht nga afër, por fjalët për të ishin gjithnjë të mira dhe fjalët e tij ishin gjithnjë interesante”, shkruan Rama.

Rama thekson se Mezini “ishte një anëtar i spikatur i shumë organizatave, shoqatave, forumeve e platformave, njëkohësisht dhe një sipërmarrës i suksesshëm në fushën e teknologjisë së informacionit, si edhe një mentor i shumërespektuar për plot të rinj lidhur me inovacionin e me tregun e punës”.