Njihuni me Këmbimin Valutor, 26 dhjetor 2021

Në kursin e Këmbimit Valutor sot vihet re një rritje e lehtë e Dollarit, Euros dhe Paundit Britanik, ndërkohë që  Franga Zvicerane nuk ka ndryshuar.

Më poshtë do të gjeni kursin e këmbimit valuator të përditësuar:
Dollari:                                Blihet 105.9                                             Shitet 106.6

Euro:                                   Blihet 120.1                                                 Shitet 120.7

Paundi Britanik :                  Blihet 141.4                                             Shitet 142.7

Franga Zvicerane:                Blihet 114.8                                              Shitet 115.8


Shtuar 26.12.2021 07:35