Një grup tjetër afganësh mbërriti sot në Aeroportin e Shkupit

Sot pasdite në aeroportin ndërkombëtar të Shkupit ka mbërritur grupi tjetër i afganëve.

Bëhet fjalë për 44 shtetas afgan, të cilët janë kryesisht ish-staf i organizatave ndërkombëtare dhe ushtrisë amerikane në Afganistan, të cilët braktisën vendin për shkaqe sigurie, pas hyrjes së talebanëve.


Shtuar 15.09.2021 19:43