Një burrë shtatzënë mes 37 emoji-ve të rinj të shtuar në iPhone

Janë zbuluar 37 emoji-t e rinj që vijnë në iPhone në pranverë. Ato janë tashmë të disponueshme në një test beta të iOS 15.4 dhe u publikuan dje të enjten me përfshirjen e disa veçorive të reja.

Ajo që bie në sy mes 37 emojive të rinj, shihet dhe një burrë…shtatzënë.

Emoji do të jetë i disponueshëm në të gjitha pajisjet Apple për përdoruesit sapo publikimet e reja të dalin nga periudha beta brenda vitit.

Shtuar 28.01.2022 22:18